19. kolovoza 2019.

Radionica sviranja bubnjeva

Radionica sviranja bubnjeva namijenjena je polaznicima od 6 do 18 godine života bez obzira na prethodno predznanje sviranja bubnjeva. Za početak su Vam je potrebna samo dobra volja. NE trebate čak ni palice. Postoji mogućnost oglednog besplatnog sata kako biste dobili uvid u rad grupe.
13. svibnja 2019.

Glazbena radionica pjevanja „Mali slavuji“

Glazbena radionica pjevanja „Mali slavuji“ djeluje u DND od 1992. godine. Polaznici su djeca od 5. godine života, osmoškolci, srednjoškolci i studenti. Njeguje se zabavna, rock i pop glazba, kajkavska popevka i višeglasno pjevanje. Pjevači redovito sudjeluju na smotrama Dječjeg stvaralaštva DND Hrvatske, na raznim festivalima dječje i zabavne glazbe gdje redovito postižu zapažene rezultate.
13. svibnja 2019.

Radionica sviranja gitare

13. svibnja 2019.

Radionica sviranja sintića „Mali Mozart“

Polaznici radionice sviranja sintića stječu znanje i vještine sviranja sa obje ruke, sa i bez ritamske pratnje. Uz igru, druženje i zajedničko savladavanje gradiva na području sviranja instrumenta i solfeggia, potičemo njihovu kreativnost te organiziramo završne produkcije. Kroz domaće zadaće napredujemo i postajemo pravi svirači!
 

Predbilježite se za naše radionice i igraonice


Predbilježite se na naš newsletter. Redovito šaljemo obavijesti, novosti i druge zabavne i korisne informacije.


    [wpgdprc "Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici."]