Radionice za baby (1 do 3 godine), kikiće (3 do 6 godine) te predškolce 6 do 7 godina. Također, imamo i likovne radionice za sve uzraste. Priprema djece za pravu školu, razvoj govora, motorike i socijalizacija. Utjecaj na psihomotorni razvoj, tjelesni razvoj, razvoj govora te spoznajnog govora, socio-emocionalni razvoj djeteta.


Opširnije

Glazbene radionice pjevanja, sviranja bubnjeva, gitare i klavira. Polaznici radionice sviranja sintića stječu znanje i vještine sviranja sa obje ruke, sa i bez ritamske pratnje.


Opširnije

U okviru plesnih radionica podučavaju se standardni te društveni plesovi. Radionica ritmike i baleta nastoji na što zabavniji način uvesti djecu u svijet plesa, ponajviše baleta i ritmičke gimnastike. Breakdance radionica ima cilj da djeca kroz plesni izražaj dobe samopouzdanje, hrabrost, izdržljivost, potaknu vlastitu kreativnost, svladaju društvene sposobnosti funkcionirajući kao grupa i pojedinci, te da ostvare svoj puni potencijal.


Opširnije
AKTIVNOSTI

Naše igraonice


Društvo ''Naša djeca'' najaktivniji je nositelj svih aktivnosti vezanih uz djecu.

Tu se igramo, radimo, učimo, stvaramo, bavimo se raznovrsnim aktivnostima koje nam ispunjavaju slobodno vrijeme: Fašnik, Valentinovo, Uskrs, Dan Europe, Dan obitelji, Međunarodni dječji dan, Dan Konvencije UN o pravima djeteta, Blagdan sv. Nikole, blagdan Božić.

UKRATKO O NAMA

Povijest društva


Društvo ''Naša djeca'' Varaždin od svibnja 1951. godine brine o izvaninstitucionalnom odgoju najmlađih Varaždinaca.

U svom dugogodišnjem radu DND Varaždin se pozicionirao kao jedna od vodećih udruga za organizaciju slobodnog vremena djece i mladih. U aktivnostima DND-a uključeno je oko 400 djece i mladih kroz stvaralačke i kreativne radionice i igraonice.

 

Predbilježite se za naše radionice i igraonice


Predbilježite se na naš newsletter. Redovito šaljemo obavijesti, novosti i druge zabavne i korisne informacije.


    [wpgdprc "Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici."]